BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro

➺ [Reading] ➼ BOLA By Dayang Noor ➯ – It-ural.pro BOLA ialah kumpulan 19 cerpen Fixi yang diilhamkan oleh permainan yang adiktif ini Ada hantaran lambung yang cantik ada larian solo yang menggamit memori dan sudah pasti ada bentesan keras yang layak BOLA ialah kumpulan 19 cerpen Fixi yang diilhamkan oleh permainan yang adiktif ini Ada hantaran lambung yang cantik ada larian solo yang menggamit memori dan sudah pasti ada bentesan keras yang layak dilayangkan kad merahBuku ini dicetak hanya sekali pada Oktober 2012 dan 1500 keping dihasilkan Ia tidak akan dijual di kedai kedai buku tapi hanya online di fixicommy dan di events seperti di pesta bukuKalaubila buku ni habis dijual kami harap ia a.

Kan masuk pasaran gelap 19 short stories by writers associated with the Malaysian publishing label Fixi all inspired by the world's most popular spectator sport football And the crowd goes wildLine Up 10 LANGKAH – Adib ZainiRODONG – Hasrul RizwanLIGA MANDREM – Dayang NoorDIARI – Raja FaisalSESAAT KE GAWANG – Faizal SulaimanBOLA API – Arif ZulkifliSATU SAMA – Asyraf BaktiMENJADI TUHAN – Fikri MistiBURGER BOLA SPECIAL – Hani Amir.

bola pdf BOLA PDFKan masuk pasaran gelap 19 short stories by writers associated with the Malaysian publishing label Fixi all inspired by the world's most popular spectator sport football And the crowd goes wildLine Up 10 LANGKAH – Adib ZainiRODONG – Hasrul RizwanLIGA MANDREM – Dayang NoorDIARI – Raja FaisalSESAAT KE GAWANG – Faizal SulaimanBOLA API – Arif ZulkifliSATU SAMA – Asyraf BaktiMENJADI TUHAN – Fikri MistiBURGER BOLA SPECIAL – Hani Amir.

10 thoughts on “BOLA

  1. Juliza Juliza says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDF1 10 Langkah – Adib Zaini – Like Hamba suka kisah Ash seorang kanak kanak perempuan yang minat DAN tahu bermain bola sepak tetapi seiring kedewasaan dia tahu kita semua pun tahu tiada istilah masa depan atau kejayaan sebagai pemain bola sepak wanita di Malaysia ini Hakikat yang membuat hamba tidak merasa bersalah kerana cuma tahu menjadi penonton Hehe2 Rodong – Hasrul Ridwan – Super Like Kisah sebiji bola dari satu sisi lain selain permainan bola sepak iaitu s


  2. Encik Psychopath Encik Psychopath says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFSekadar cerpen kebanyakan yang cuma ada menyebut tentang 'bola' Pada mulanya persepsi aku sarat dengan jargon jargon bola aksi yang bikin adrenalin kelajuan atau taktikal atas padang yang menerujakan Dan hampir semuanya berkisar di luar stadium


  3. Syaihan Syafiq Syaihan Syafiq says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDF10 Langkah Adib ZainiKenangan kisah silam masa kecil terimbas semula oleh dua orang sahabat Ceritanya manis mudah hadam dan terkadang membuat kau akan fikir masih sempatkah kau untuk hidup melihat anak kau membesar?Rodong Hasrul RizwanSaudara Hasrul Rizwan mengambil sisi perspektif dan naratif yang


  4. Nin Fazren Nin Fazren says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFAku teruja gila nak beli buku ni sebab ada beberapa penulis yang memang buku pertama yang dorang tulis mampu aku bagi hamp


  5. Shafaza Zara Shafaza Zara says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFWalaupun aku salah seorang daripada penyumbang cerpen dalam ini ada beberapa cerpen lain yang buat aku tergolek mengantuk masa membaca Maaf Tapi ada sesetengah cerpen yang buat aku senyum dan ketawa gembira Ah buat apa mahu kekal serius sentiasa?


  6. Hafizz Nasri Hafizz Nasri says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFSatu bintang untuk cuma satu cerpen saja yang aku suka Lain lain lebih sesuai untuk cerpen buku berbentuk blook bukan buku limited edition seperti ini Tapi aku rasa blook kat malaysia ni pun ada yang punya tulisan lagi bagus dari yang 'lain lain' ituPendapat aku lah


  7. Lyla Ibrahim Lyla Ibrahim says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFSebagai seorang yang tak minat langsung dengan sukan bola saya enjoy membaca cerita cerita inspirasi sukan bola yang ada dalam koleksi ini Walaupun ada cerita yang saya rasa tidak kena mengena langsung dengan bola secara keseluruhannya saya rasa editor pandai menyusun cerita cerita mengikut topik yang dipilih


  8. Hana Ahmad Hana Ahmad says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFTidak seenak Kopi dan dua bintang itu menurut Goodreads it was okay


  9. Ska Ska says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFAda yang cerita buat aku eh ini pun boleh jadi limited edition?


  10. Nadia A Jalal Nadia A Jalal says:

    BOLA Kindle à ☆ PDF it ural.pro bola pdf, BOLA PDFsebenarnyaaku dalam dilema sama ada nak bagi 2 bintang atau 3 bintang untuk antologi cerpen yang satu ni jadisebagai menghargai usaha semua penulis aku bagi 3 bintangsecara keseluruhan aku agak kecewa dengan penyampaian bola dalam semua cerpen cinta seolah olah mengambil tempat tema utama dalam cerpen unsur bola itu aku kira sebagai unsur pelengkap yang berfungsi lebih kurang 1% dalam cerpen yang ada keupayaan penulis untuk menarik minat dan menaikkan adrenalin pembaca mengenai bola sepak aku kira tidak berjaya even antara penulisnya merupakan orang yang mahir dalam selok belok bola sepak walaupun aku seorang


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *