eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠

➽ [Download] ✤ Hilang By Dayang Noor ➲ – It-ural.pro Shaziman seorang jurulatih peribadi happy go lucky tiba tiba buntu bila adik kembarnya HILANG secara misteri Nota ugutan yang diterima membuatkannya cuba menjejak tanpa melaporkan kepada pihak polis DShaziman seorang jurulatih peribadi happy go lucky tiba tiba buntu bila adik kembarnya HILANG secara misteri Nota ugutan yang diterima membuatkannya cuba menjejak tanpa melaporkan kepada pihak polis Dengan bantuan Jo seorang penyiasat peribadi Shaziman mencari adiknya berdasarkan beberapa catatan buku nota Khairani seorang gadis kampung yang berhijrah ke Selangor untuk mencari rezeki dan mengejar cinta Dia perlukan banyak wang untuk mengubat kakaknya.

Yang diserang penyakit ganjil Setelah dia berjaya memenangi hati Zed lelaki yang diminatinya Khairani diperkenalkan olehnya kepada dunia baru di mana wang boleh diperoleh dengan mudah Shaziman dan Khairani ditakdirkan bertemu di dalam satu situasi yang janggal Shaziman tidak menyedari bahawa Khairani menyimpan kunci tentang misteri kehilangan kermbarnyaNovelis Dayang NoorDayang Noor ataupun nama sebenarnya Noor Aziza Sulaiman dilahirkan di Mentakab.

hilang mobile Hilang EpubYang diserang penyakit ganjil Setelah dia berjaya memenangi hati Zed lelaki yang diminatinya Khairani diperkenalkan olehnya kepada dunia baru di mana wang boleh diperoleh dengan mudah Shaziman dan Khairani ditakdirkan bertemu di dalam satu situasi yang janggal Shaziman tidak menyedari bahawa Khairani menyimpan kunci tentang misteri kehilangan kermbarnyaNovelis Dayang NoorDayang Noor ataupun nama sebenarnya Noor Aziza Sulaiman dilahirkan di Mentakab.

10 thoughts on “Hilang

  1. Asmar Shah Asmar Shah says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang Epub275 untuk naskah iniPada permulaan cerita memang penuh dengan misteri dan tanda tanya Membuatkan aku ingin tahu apa yang terjadi sebenarnya Tapi selepas pertengahan bab aku mula rasa semua yang aku ingin tahu sudah terjawab walau belum sampai ke helaian helaian akhir Penceritaan yang seterusnya itu hanya sebagai memenuhi aturan plot Apa pun naskah i


  2. Sarah Yasmin Sarah Yasmin says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubTernyata aku lagi suka baca HILANG compared to JERAT yang banyak sebut pasal term term IT yang aku kadang kadang confuse bila baca Komen aku untuk novel Hilang ni bagus la


  3. Fadzli Jamaludin Fadzli Jamaludin says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubAgak susah nak mencari penulis wanita yang menepati citarasa aku tapi penulis ini berjaya menjadikan plot cerita ini satu yang menarik untuk di baca hingga ke noktah terakhirsedikit kelainan novel ini bilamana penulis membuatkan plot cer


  4. Ophan Bunjos Ophan Bunjos says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang Epubnampak gayanya polis kena lebih cekap lagi buku ni sangat bagus bagus sangat sangat sebab jelas meletakkan polis hampir kepada 'dah nak settle hello kitaorang ok' dalam kisah Khairani Kay Nani atau nama barunya Khalida polis sebenarnya gagal Jusoh sebenarnya tak bahaya pun macam samseng kampung jer yang bahaya watak utama Khairanibuku ni lepas baca boleh sambung tidur dengan aman esok orang tanya camana ceritanya? aku nak baca


  5. Azrie Idzmeer Azrie Idzmeer says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubSaya suka plot yang buat pembaca tak sabar sabar nak tahu apa yang berlaku seterusnya Penulis bijak menghasilkan unsur saspens dalam setiap bab Cuma mungkin ada rasa sedikit tidak logik dari segi kebetulan dua watak utama Nampak macam tema lari dari fokus


  6. Gobokairina Gobokairina says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubShaziman dan Ikhsan Dua beradik kembar yang berbeza peribadinya namun di hujung hujungnya seakan sama saja kisah mereka winkShaziman dalam misi mencari adiknya Ikhsan yang hilang Dengan nota ugutan yang diterima dia tahu pencariannya agak sukar Lagipun pihak polis tidak boleh mengetahui akan kehilangan adiknya itu Dengan bantuan Jo; seorang penyiasat peribadi mereka cuba menjejaki ke mana perginya IkhsanJo rupanya telah pun diupah oleh Ikhsan bagi men


  7. Fuka-chan Fuka-chan says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubHilang adalah buku kedua dari Dayang Noor sejak Jerat bagi pendapat saya buku ini lebih baik dari Jerat dari segi susunan kata penceritaan suspense dan menyusunan jalan cerita dan watak kadang kadang sebuah cerita misteri tak perlu terlampau kompleks terlampau berselirat sampaikan pembaca perlu bacadua tiga kali untuk faham buku ini cukup rasa cukup misterinya cukup wataknya tidak terlalu baik dan tidak terlalu jahat dan cukup penceritaan nya great work kak Dayang


  8. Ann Ann says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubTak sakit kepala pun nak bacasusunan bahasa pun okay dan mudah faham cuma maybe ada part yang macam flashback sikit kalau tak baca betul2 maybelah ada yang keliru but for me okay aje tak ada masalah part2 akhir tu agak cemas jugala kalau kita bygkan diri kita ni Khairani tersepit betul


  9. ScotchCheez ScotchCheez says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubOkay jalan cerita kali ini agak mudah difahami tanpa membabitkan bahasa bahasa IT Cerita ni jugak senang nak follow mungkin sebab ianya mengikut kronologi dan lagi satu di setiap awal bab penulis ada beritahu yang bab ni tentang siapa Cuma saya ada beberapa persoalan yang saya tak faham Dan saya dah ulang lagi sekali membaca Hilang ni jawapan untuk persoalan saya tu saya tak jumpa Kenapa Ikhsan tu tulis nota tu? Kenapa Tania tak tanya siapa Shaziman masa dorang jumpa sedangkan kalau ikut perbualan Tania dengan Shaziman masa last cerita tu dia dah jumpa Ikhsan masa tu? Kenapa Ikhsan tak nak jumpa Shaziman sedangkan dia tahu Shaziman sedang bermati matian cari dia masa dia datang ke kondo dia? Siap boleh makan lagi dengan Jo Jo pula kenapa boleh tak perasan tu Ikhsan sedangkan sebelum ini begitu mudah dia cam Shaziman is Shaziman dan Ikhsan is Ikhsan Kan dia PI kat


  10. Nusrah Nusrah says:

    eBook Hilang Epub à ↠ it ural.pro ↠ hilang mobile, Hilang EpubTerbaik Hilang sebuah karya oleh Dayang Noor yang penuh dengan suspense dan tanda tanya Saat memulakan ayat pertama pembaca pasti sukar untuk berhenti kerana penceritaan dari satu plot ke plot yan


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *