eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠

samar kindle SAMAR KindleSyed Ammar sebagai pengganti untuk menerajui syarikatnya kerana tidak percayakan anak anak lelakinya sendiriDatin Saedah berkecil hati dengan Datuk Sahar yang telah lama meminggirkannyaAthirah cuba untuk menerima Syed Ammar tetapi hatinya lebih cenderung kepada Juan eksekutif muda yang baru bekerja sebagai pem.

eBook SAMAR  PDF Ã ↠ it ural.pro ↠

❰Reading❯ ➶ SAMAR Author Dayang Noor – It-ural.pro All unhappy families have secrets But Datuk Sahar's family's secrets are deadlier than most And that's not even counting the role that will be played by a hired assassin on the night of a wedding AthiAll unhappy families have secrets But Datuk Sahar's family's secrets are deadlier than most And that's not even counting the role that will be played by a hired assassin on the night of a wedding Athirah janda muda yang bakal dijodohkan dengan Syed Ammar orang kuat ayahnya Datuk Sahar merancang untuk menjadikan.

Syed Ammar sebagai pengganti untuk menerajui syarikatnya kerana tidak percayakan anak anak lelakinya sendiriDatin Saedah berkecil hati dengan Datuk Sahar yang telah lama meminggirkannyaAthirah cuba untuk menerima Syed Ammar tetapi hatinya lebih cenderung kepada Juan eksekutif muda yang baru bekerja sebagai pem.

10 thoughts on “SAMAR

  1. Mai Mai says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindleSetiap yg hidup pasti akan merasaiDah lama tak baca buku fixitiba2 tergerak hati nak capai buku ini smlm sbb biasa buku2 fixi boleh dihabiskan dgn sekali hadapPertama kali baca buku penulis tapi pernah baca cerpen2 sblm niSuka plot cerita nipembahagian watak tak rasa terganggu walaupun setiap peralihan plot tu POV watak bertukarMarah dgn penamat tapi tak lah rasa tertipu cuma snng cerita saya sakit jiwa dgn ending cerita iniDush dush tak abis pikir lagi salah siapaAbis org tu mcm mana dan akhirnya lantaklahkot nak ada sambungan nanti jgn lupa bagi taw yaPS buku tak ssuai utk bacaan anak2 dibawah umur


  2. Ririn Aziz Ririn Aziz says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR Kindle33 bintangLaagitu ke habisnya? Adoiiiperistiwa lama berulang kembali ye Kisah yang menarik gaya penceritaan pun sangat menarik Pacing yang laju buatkan saya tak henti henti menyelak halaman demi halamanTapi kenapa ending dia macam tu jugak? Lebih kurang dengan Jerat juga Dah best2 ikut ceritahmmsekali rupanya ulang kisah sama yeKalau Jerat saya teramat marah hehehe dengan situasi ni tp untuk Samar saya lebihkan sikit rating tu Seb


  3. Zaghol Zaghol says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindlePergh Seronok cerita ni memang betul inspirasi drama petang Cerita best macam ni sepatutnya 1 2 hari aku dah habiskan tapi disebabkan kekangan masa ambil masa seminggu lebih jugak Aku suka teknik 1 bab 1 pov ni buat kita rasa ambil berat akan semua watak Buat kita faham apa sebenarnya pemikiran setiap karakter tanpa rasa bias kepada watak utama sahaja Setiap watak sangat penting berkait macam drama2 petang jugak haha Honestly aku tak follow drama2 petang ni tapi disebabkan tv kat rumah ada 1 dan mak aku kaki drama aku pun tertengok sekali Selepas tamat baca novel ni aku rasa pasti ramai yang tak suka penamatnya tapi bagi aku


  4. Juliza Juliza says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR Kindle25 bintangMungkin hamba mempunyai ekspetasi yang sedikit tinggi untuk Samar kerana ini pertama kali hamba membaca buku perseorangan Dayang Noor jadi apabila jalan ceritanya terlalu samarinda untuk hamba hadap hamba sedikit kecewaNamun secara keseluruhan hamba masih boleh menikmati fiksi sederhana yang dihidangkan dengan berselera Mungkin kerana hamba menyukai watak Kupu Kupu Malam itu biarpun kelemahan dan kedunguannya agak tidak masuk akal Hamba menyukai bagaimana wa


  5. Kak Zie Kak Zie says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindleAku Janda Berhias AthirahAku Juan JuanAku Kupu kupu Malam AlinaAku Datin Saedah Datin SaedahAku Mimpi Burukmu Kelly aka memang tak sangka sungguhSadis sungguh kisah ini Semuanya berhubung kait Satu kisah yang sangat tragis Satu kisah yang tidak terjangkau dek akal Rahsia Dendam Nafsu Sakit hati Cinta Semuanya bersatu menjadi satu rahsia yang akhirnya terungkai jua Nyawa orang yang dibenci menjadi taruhan Apa kesudahannya dengan nasib Juan dan Alina? Juga nasib tiga manusia yang bertopengkan syaitan itu? Semuanya masih lagi SAMARps Tahniah untuk penulis kerana berjaya mencelikkan mata aku untuk terus berjaga bagi menghabiskan pembacaan kisah ini


  6. Mahfuzah Abdul Mahfuzah Abdul says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR Kindlebuku pertama terbitan FIXI yg saya bacanot bad dari segi jalan ceritasusunan plot dan yg penting pengakhirannya secara indirectpembaca sendiri yg mengagak apa kesudahan cerita utk buku iniisu2 yg dipaparkan dalam cerita pun mmg isu reality yg berlakunauzubillahi min


  7. Bil Halim Bil Halim says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindleAduh apehal penghujung cerita ni gitu je?Benci betulMungkin 2017 akan jadi tahun aku pulun semua Fixi dan mungkin hasil tangan dayang noor akan aku dahulukan


  8. Amalia Masrom Amalia Masrom says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindleHabis baca dalam masa tak sampai sehari Pada aku buku ni biasa biasa saja Tak berat Dan boleh agak siapa Akumimpi buruk Sebabnya aku baca Jerat dan aku baca Hilang Dan aku dah nampak power nya kak dayang dalam novel HilangApa pun aku suka jalan cerita ni Dan teknik penulisan yang dia guna Dan aku mengharap kak dayang boleh tulis sesuatu macam novel Hilang Mungkin Hilang 2? HahahahaApa pun tahniahps 3 bintang untuk keseluruhan dan bonus 1 sebab aku suka tulisan beliau Hiks


  9. Rosli Ab Rahman Rosli Ab Rahman says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindleFuh abis jgak saya baca buku ni karya penulis yang agak bagus walaupun kadang kadang watak 'aku' membuatkan saya terpaksa tengok balik tajuk siapa 'aku' yang di maksudkan olahan plot yang tersusun dan cerita yang membuatkan saya tertanya tanya kaitan antara watak watak ia membuatkan saya tak sabar dan terus membaca sebab nak tahu kesudahan cerita konflik konflik yang dicipta penulis pun tak lah berat sangat Untuk peminat novel genre ini rasanya rugi klu tak ada buku ni


  10. Sha Mohamed Sha Mohamed says:

    eBook SAMAR PDF Ã ↠ it ural.pro ↠ samar kindle, SAMAR KindleMemang samar je cerita dia Complicated betul Tapi menarik Macam kepingan puzzle yang kau kena cantum cantumkan Ending dia agak sadis la juga Rahsia terbongkar dan ada yang mati #samar #dayangnoor #fixi #novelmelayu #bookreview #booklover #bookworm #bookstagram #hobisaya #reviewbukuolehsha #bookreviewbysha #bacaandisember2017 #bloggerbuku #blogger #bloggerperak #blogkas


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *